Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme tehdään suomalaisella Anumati Naturals-luonnonkosmetiikkasarjalla. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat aivan jokaiselle, tehokkaat tuotteet ja hoidot myös vaativammalle iholle. Valikoimasta löydät perinteisten kasvohoitojen lisäksi upeat Anumatin erikoiskasvohoidot. Tule, testaa ja ihastu!

TÄYDELLINEN KASVOHOITO 90MIN 85€

Kun et tiedä minkä kasvohoidon valitsisit, on täydellinen kasvohoito aina varma valinta! Hoito tehdään ihosi tarpeiden mukaan ja se sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, declté-, hartia- ja kasvohieronnan sekä naamion, jonka aikana hierotaan pää. Lopuksi ihollesi sopivat hoitotuotteet ja ohjeet kotihoitoon.

 

IHONPUHDISTUS 60MIN 60€

Ihonpuhdistus sopii jokaiselle iästä tai sukupuolesta riippumatta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen höyrytyksen ja mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja päähieronnan sekä ihollesi sopivat hoitotuotteet ja kotihoito-ohjeet.

 

VIRKISTÄVÄ KASVOHOITO 60MIN 69€

Samealle, väsyneelle ja kuivalle iholle sopiva hoitokokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, puhdistavan Detox-naamion, napakoittavan ruusukvartsikivihieronnan sekä  decolté- ja hartiahieronnan. Lopuksi naamio ja päähieronta sekä ihollesi sopivat hoitotuotteet ja kotihoito-ohjeet. Lopputuloksena selvästi kirkkaampi ja tasaisempi, pehmeä iho.

 

RENTOUTTAVA KASVOHOITO 60MIN 65€

Täydellinen hemmotteluhetki sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän kasvo-, decolté-ja hartiahieronnan, naamion sekä päähieronnan ja ihollesi sopivat hoitotuotteet.

 

LUONNONKAUNIS-KASVOHOITO 75MIN 76€

Kiristelevä ja hilseilevä iho? Kasvojen samea väri tai turvotusta? Stressaantunut olo? 

Jos vastasit yhteenkään kyllä, on tämä hoito täydellinen kokonaisuus juuri sinulle. Luonnonkaunis-kasvohoidossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen sekä sisäisen kauneuden herättelemiseen. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, suomalaisilla kuukivillä tehdyn, nesteitä poistavan hieronnan kasvoille sekä decolté-, hartia- ja päähieronnan. Lopuksi kirkastava ja kosteuttava naamio, käsien hieronta sekä ihollesi sopivat hoitotuotteet. Lopputuloksena iho on pehmeä ja kimmoisa sekä selvästi kirkkaampi ja tasaisemman värinen. Rentoutunut olo on myös taattu.

 

DETOX ENERGIA+ KASVOHOITO 75MIN 80€

Kokonaisvaltainen kasvohoito syväpuhdistaa ja poistaa ihosta kuona-aineita sekä tasapainottaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kuorinnan sekä kaksi erikoisnaamiota, joiden aikaana pääset nauttimaan sekä jalkapohjien hieronnasta että päähieronnasta. 

Detox-naamion sisältää mm. koivuntuhkaa, valkoista ja vihreää savea sekä poimulehteä, se imee itseensä epäpuhtauksia, edistää kuona-aineiden poistumista iholta sekä tasapainottaa.  Muunmuassa kurkumaa, mangoa, tyrniä sekä appelsiinia sisältävä Energia-naamio taas virkistää kasvoja, kirkastaa ja kosteuttaa.

Lopputuloksena ihanan raikas, kosteutettu ja terveen näköinen iho!

Detox Energia+ on Lajinsa paras - kasvohoito 2019

 

HERBAL EFFECT-HAPPOHOIDOT 50MIN 68€

Happohoito tehdään ihosi tarpeiden mukaan AHA-tai BHA-hapolla. AHA-happo sopii muunmuassa anti-age tehohoitona tasoittamaan juonteita ja pigmenttimuutoksia, mutta käy myös tehokkaana lisänä normaaliin ihonhoitoon kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. BHA-happo soveltuu erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle, se avaa tukoksia hellävaraisesti, uudistaa ja häätää acne-bakteria. 

Happohoito toimii myös tehokkaana ihon kuorintana, hoidon jälkeen ihosta tulee pehmeä, sileä ja vastaanottavainen hoitotuotteille.

Herbal Effect-happohoito on tehokas, mutta hellävarainen hoito, ei siis huolta kovasta ihon kuoriutumisesta tai punoituksesta hoidon jälkeen. Ei suositella kuitenkaan keskikesään tai juuri ennen etelänlomaa. Voidaan tehdä myös sarjahoitona parempien tuloksien aikaansaamiseksi - kysy lisää!