Vartalohoidot

Rentouttava kokovartalohieronta 60min 55€

 

Rentouttava kokovartalohieronta ja kuivaharjaus 75min 60€

Kuivaharjaus poistaa iholta kuivan pintasolukon, vilkastuttaa verenkiertoa ja tasoittaa ihoa.

 

Rentouttava selkä-niska-hartiahieronta 30min 30€

 

Rentouttavat hieronnat ovat ihana rentoutushetki arjen keskellä, ne vilkastuttavat verenkiertoa ja helpottavat kireyksiä ja jännityksiä. Kosmetologin suorittaman hieronnan tarkoituksena on rentouttaa ja hoitaa ihoa, kovissa lihasjumeissa otathan yhteyttä ammattitaitoiseen hierojaan.

 

Intialainen päähieronta 45min 40€

Intialainen päähieronta on rentouttava ja mieltä virkistävä hieronta. Siihen kuuluu yläselän, hartioiden, käsivarsien, niskan, pään ja kasvojen alueet. Toimii kokonaisvaltaisena rentouttajana, samalla helpottaen niska-hartiaseudun kireyksiä ja kipuja.

 

Lämmin kynttilähieronta 60min 60€

Lämmin kynttilähieronta on tehdään nimensä mukaisesti lämpöisellä öljyllä, joka saadaan erityisestä hierontakynttilästä sulattamalla. Hieronta tehdään koko vartalolle, se rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän ja kimmoisan.

 

Suklaahieronta 60min 60€

Rentouttava kokovartalohieronta tehdään herkullisen tuoksuisella suklaahierontamassalla. Kaakao sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, se on luontainen antioksidantti ja siten ehkäisee ihon ikääntymistä. Kostettaa ja pehmentää ihoa.